Kontakt

Kvalitet och ursprung för osten från Bergader

Hemligheten bakom Bergader-osten är dels recepten och det traditionella osthantverket, dels också den mycket smakrika och förstklassiga mjölken som förädlas på Bergader Privatkäserei. Högsta kvalitetskrav, beaktande av hållbarhetsprincipen i företaget samt nära kontakt med våra mjölkproducenter, det är saker som ligger oss mycket varmt om hjärtat.

Mjölkkvalitet

"En god ost växer ute på ängarna."

Åtagandet och erfarenheten hos Bergaders alla mjölkproducenter säkerställer att vi arbetar enbart med smakrik och förstklassig mjölk.

läs mer

Varifrån kommer vår mjölk?

All god ost börjar med mjölken.

Det bayerska "Alpenvorland" är hemvist för våra mjölkbönder. Läs mer om hur mjölken produceras för våra Bergader ostspecialiteter.

läs mer

Kvalitet och miljö

Bergader tar ansvar

Produktkvalitet och miljöskydd är tätt sammanlänkade begrepp

läs mer

Ett besök på en mjölkgård

Martin Thaller är en av Bergaders mjölkleverantörer.

Hans gård på det pittoreska bayerska höglandet har en lång tradition. Hans far och farfar har också levererat mjölk till Bergader.

läs mer