Kontakt

Ostrulle med Bavaria blu

15min


Ingredienser

  • 150 g Bavaria blu
  • 150 g mjukost
  • 2 msk mjölk
  • 1 tsk stark senap
  • 1/2 tsk riven, obesprutad citron
  • några droppar citronsaft
  • salt och svartpeppar från kvarn
  • 1 nypa cayennepeppar
  • 2 blad kinakål
  • 1/4 vardera av röd och orange paprika
  • 1/2 liten avocado
  • 50 g körsbärstomater
  • 4 wrap-bitar (vetetortillas)
  • 1-2 msk färska örter (persilja och basilika)


Steg 1
Skär upp Bavaria blu i små kuber till gräddfilen och mosa med gaffel. Tillsätt färskosten, mjölk och senap, krydda med riven citron, citronsaft, salt, peppar och cayennepeppar.

Steg 2
Strimla kinakålen, kärna ur paprikan och strimla den (ta bort kärnorna först). Skär avocadon i halvor, avlägsna kärnan, skala dem och skär dem i kuber. Dela körstomaterna i fyra delar.

Steg 3
Täck wrapsen med Bavaria blu-filen, strö över kinakål, örter och grönsaker. Vänd upp den nedre fjärdedelen av varje wrap och rulla ihop den från sidan, inte alltför hårt.


Receptsökning