Kontakt
Ett smakrikt genombrott av våra ostmästare:

Bavaria blu - mjukost möter blåmögel

Den pågående framgångshistorien för Bavaria blu startade för mer än 40 år sedan: 1972 lanserade Charlotte Steffel - dotter till företagets grundare - en helt ny produktserie med Bavaria blu, som skulle sätta standard för en ny generation specialiteter med blåmögel.

Detta nytänkande - att blanda förstklassigt blåmögel med krämig mjukost av färsk mjölk - fortsätter det familjearv som startades av företagets grundare Basil Weixler 1920, som återuppfann ostmakeriets konst med sin "Bavarian Mountain Roquefort".

  • Tillverkad av förstklassig mjölk från de bayerska alperna. Korna betar av de gröna ängarnas saftiga gräs, fullt av väldoftande örter, i detta andlöst vackra landskap som ger Bavaria blu dess unika smak.
  • Handtillverkad efter traditionellt recept, i ett hantverk som utövas av våra erfarna ostmästare
  • Glutenfri
  • Tillverkad helt utan tillsatser eller konserveringsmedel
  • Mycket god på smörgås eller för den där extra touchen i många kalla och varma rätter


Har du redan testat? Upptäck våra olika sorter: